Projektet Gosedjuret

_41A0542Status för min insamling är att jag fått in 50 gosedjur och 49 av dessa är begagnade och en ynka nytt gosedjur. Jag kommer att fortsätta med denna kampanj och de pengar som skänks kommer att användas för fler nya gosedjur till barnen på sjukhusen som jag tidigare nämnt: Halmstads Sjukhus (Lekterapin) Varbergs Sjukhus (Lekterapin) Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus (Östra sjukhuset i Göteborg)

Förmodligen även till avdelningarna.

Bankgiro och andra uppgifter hittar ni på fliken här ovan.

Jag är så euforisk att jag knappt kan sova på nätterna. Glad och sjunger om vartannat. Ja jag blir glad när man hör sådana röster: Det var det bästa idé du gjort och fortsätt med detta osv…

Till er som undrar varför jag gör detta beror på att jag såg på ett nyhetsinslag på TV4 eller någon annan kanal om ett lag utomlands (tror det var USA) och när ett av lagen som, då spelade hemma gjorde första målet, så skulle publiken kasta in gosedjur, det blev om jag inte missminner mig över 50 000 gosedjur! Kanske för lite eller för mycket. Vet inte. Men det var en hisnande summa av gosedjur som spelarna gjorde ”snö-änglar” av osv. Alla var helt överlyckliga. Självklart skulle dessa ges till barn.

Även om jag gärna vill göra något liknande i Scandinavium i Göteborg eller hellre i Globen i Stockholm, så kommer jag i alla fall dra mitt strå till stacken och dra igång denna kampanj.

Även om det kanske inte är mycket, så är det i alla fall något man kan göra.

Att gå in på sidan ovan och skicka ett eller kanske par nya gosedjur och varför inte skänka en slant till bankgironumret för att på så sätt jag också kan köpa lite gosedjur. Ett gosedjur kan kosta allt från 25 kr till någon hundralapp. Som kanske ändå går till godis eller läsk eller kanske annat onödigt man köper. Där av vill jag skänka gosedjur till sjuka barn till sjukhusen och dessa ska vara nya.

Sedan vill jag när jag ändå vet att det finns många begagnade gosedjur, så kan man göra nytta där med. Att skänka ett sådant kommer också väl till pass till familjer som har det knapert och till barnhem som finns exempel i Estland. Vill även skicka gosedjur till Filipinerna eller andra länder som drabbas av naturkatastrofer.

Mycket av informationen finns här ovan, om du klickar på Skänk gosedjur och nallar – Gosedjuret så scrolla ner för adresser och bankgironummer m.m.

Tacksam för det minsta bidrag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php