Gillar inte näthat

Jag har funderat kring det där med näthat igen. Jag börjar bli riktigt arg  Jag funderar på egentligen hur människan är funtad? Att man är anonym, betyder inte att man ska kränka en annan människa för dem saker han eller hon har på sig, eller är ”udda”. Alla är vi olika och alla måste vi göra saker som kan se lite konstigt ut, men det är det som vi är i allmänhet, vi är olika och vi kan och ska göra olika saker. Exempel att bära keps eller annan huvudbonad. Jag anser också som jag nämnt tidigare i bloggen att amma är bra, amma kan man göra på ett café eller någon annanstans. Jag anser bara man gör det diskret som många mammor gör, så är det ingen fara. Samma sak gäller att man vill blogga om en sak som man brinner för. Exempel blommor. Jag anser också att om man gillar hårdrock eller annan musik, så ska man inte kränkas för det. Det enda som jag inte gillar är att man är rasist eller nazist. Eller på något annat sätt gör att man inte vill ha med detta att göra. Men alla har vi våra intressen och alla får vi vara olika. Jag tycker att många bör fundera på hur varför folk reagerar som dem gör och hur dem vill bli behandlade. Ett mycket bra uttryck som jag ofta använder, behandla andra som du själv vill bli behandlad. Det är ett motto som stämmer och jag anser att det har stärkt mig mycket.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php