Insamling pågår med Gosedjuren!

_41A0384

Insamling pågår för fullt!

Har märkt att ingen har hört av sig angående gosedjuret, men många frågar, men inte skänker. Jag kommer att försöka blogga en del mer om gosedjuret och att insamling pågår. Jag har över 100 gosedjur just nu. Var av dessa är ungefär 25 st nya och 100 kr för inköp av dessa.

Tanken är under Maj och framförallt den 13:e Maj är det Barnens dag och då är tanken att lämna dessa nya gosedjur till Drottning Silvias Barn- och ungdomssjukhus.

Christer Eklund med gosedjurJag vill inte att ett barn som är sjukt ska känna otrygghet och där av samlar jag in gosedjur till dessa barn. Har som jag skrivit tidigare legat inne på sjukhus av olika själ och där av vill jag ta tag i saken och göra något till barnen.

Att jag själv har legat på sjukhus är ingen nyhet. Men att skänka gosedjur till barnen är i alla fall något för att göra nått bra.

Hör gärna av er hur ni vill göra.

Till er som bor utanför västra Sverige:

Om ni gärna vill starta någon ”filial” eller nått och vill skänka gosedjur till exempel Astrid Lindgrens barnsjukhus, så får ni gärna starta upp något där.

Jag samlar in gosedjur under hela 2014 och några delmål är: 1: Barnens dag 13:e Maj 2: Internationella barndagen (FN) 30:e November 3: Inför Julhelgerna (strax före julafton)

Insamling pågår och skänk djur! OBS! De som ska skänkas till sjukhusen MÅSTE vara NYA gosedjur!

Begagnade skickas oavkortat till Brohjälpen i Falkenberg.

Mer information: klicka här

2 svar på ”Insamling pågår med Gosedjuren!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php