Låtlista januari 2014

Nu mitt i januari, så har jag bestämt att göra fler listor och lägga ut här. Då jag älskar musik och gillar att göra en lista då och då. Nån gång varje månad kommer en lista ut. Först ut kommer några låtar som präglat mig under 2013 mer eller mindre. Även om jag har tjatat om Gyllene Tider och Per Gessles musik, så är det en hel del annan musik som jag också lyssnar på. Som exempel We’re not gonna take it med LRC en cover från Twister Sister och deras monsterhit. Anledningen är att jag har med den är att den finns med på en mycket välkänd reklam från Boxer. En underbar version och Sist ut men inte minst Lalehs låt Vårens första dag.

Sedan är det blandat från nytt och gammalt. Allt från Sha-Boom från 90-talet och Flamingokvintetten vid 1970-talet och sedan allt där emellan från idag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php