Jadorra kan dra åt H-lvete!

Ett företag som sysslar med olika typer av dejting OCH någon typ av film-sajt. Har tydligen dragit pengar från kunder utan att meddela detta lagom tills dem drar detta från kunden. Jag är drabbad av att jag gick in på en sajt och betalade 29:- och efter x antal månader drogs det då 738 kronor och nu i januari, så drog de ytterligare 738 kronor. Har inte fått ett mail om när där dem dra dessa pengar, så jag i god tid kan säga upp avtalet. Jag har heller inte fått någon bra respons från företaget och att de ber om ursäkt. Jag har bet dem dra åt H-lvete och att man inte gör så som i god sed. Visst, det finns seriösa bolag som inte meddelar heller och då är det dock mindre summor, som är UNDER 500 kronor. Dock så är summan ÖVER 500 kronor och då anser jag att det är tok-fel hur man kan göra på det viset. Att Jadorra bara hänvisar till sitt ”avtal” och inte kan ”kringgå” detta för god sed, så har jag svartlistat detta företag för all framtid. Samma sak gäller vissa andra företag som jag dock har skonat. Vill dock inte berätta om de andra bolagen. Jag anser också att Jadorra inte är som jag skrev seriöst alls och där med blir det för min del kastat i soptunnan.

Om ni vill veta vad det är för sajter, så kan ni söka på Jadorra och hitta mer information exempel på Flashback eller andra forum om hur oseriöst detta bolag är.

Jag har nu insett att jag inte kommer att få en spänn av Jadorra och det är en erfarenhet som SVIDER stort. Då summan är så hög. Jag är inte alls glad just nu. Jag funderar på att skicka media på dem eller göra nått liknande. Har nu hängt ut dem i min blogg och jag får väl nöja mig med detta.

Att hela tiden hänvisa på ett avtal som är svårbegripligt för en vanlig person gör mig än mer arg.

2 svar på ”Jadorra kan dra åt H-lvete!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php