TV4 lägger ner lokala nyheter

TV4 har gjort ett misstag att släcka lokala stationerna runt om i Sverige. ca 130 anställda kommer förmodligen att förlora sina jobb. Det försvinner en lokal förankring när TV4 tar bort lokala nyheter. Jag själv har sett hur TV4 har satsat och sedan minskat och även nu lägger ner TV4 lokala stationer. Juni är det sagt. Det är felaktigt hur TV4 gör. Mer kommersiellt och mer riksnyheter och mer andra nyheter får mer uppmärksamhet än det lokala i vårt närområde.

Jag tycker att TV4 gör fel och jag tycker TV4 borde tänka om och jag anser att TV4 borde fundera en gång till och göra rätt.

Vad TV4 gör och inte gör, blir jag arg över när det blir fel. Fel gör TV4 ofta och det är sorgligt.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php