Våga prata om invandring

Jag är inte emot invandringen i sin helhet, utan vill bara ändra den lite. Att vi minskar vår kvot och att andra EU-länder tar emot flyktingar också är en självklarhet för att det ska bli bättre.

Våga prata om invandring utan att man ska vara främlingsfientlig. Våga prata om det som är svårt utan att man ska kränka andra.

Det handlar inte om att vara elak mot de som kommer från krig och oroligheter. De är välkomna. Det som vi måste tänka på är att vi inte ska ta emot alla flyktingar, utan att dessa är lika välkomna till andra EU-länder. Så är det tydligen inte idag.

Men jag är övertygad att nån gång att EU och Sverige kommer att lösa detta. Vi behöver invandringen också. Men vi måste också kunna ta emot dessa flyktingar på rätt sätt också. Jag välkomnar er och jag står med öppna armar. Men vi måste lösa de problem som medföljer. Jag har inte alla lösningar här och vissa av dessa är att alla ska sammarbeta.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php