Nyval – Tänk med hjärnan och inte hjärtat!

Nyval eller ”extra val”. Ja frågan är hur man ska göra för att folk ska inse vilka partier som inte är bra för riksdagen. Enligt mig jämställer jag SD detsamma som rasister. I och med deras uttalanden genom åren de suttit i riksdagen. Även om SD försöker vara ett bra parti och att de försöker prata om sakfrågan som jag också anser att vi behöver prata om, så anser jag ändå att man ska vara gå försiktigt till väga att jobba med. När man sedan går till Norge och Danmark, så har övriga partier och folket insett hur korkade sådana främlingsfientliga partier är i just respektive riksdag. Nu har vi fått likande situation. Att Sverigedemokraterna sedan anser att man ska fälla respektives regerings budget bara för att frågan ska komma fram är också ett sätt att bli till åtlöje. Jag anser att de 13% av svenska folket bör tänka om.
1: Om vi ska gå vidare, så anser jag att vi måste tänka på vad vi egentligen vill.
2: Att vi måste tänka med hjärnan – inte hjärtat.
3: Att vi måste rösta på det parti som inte har rasistiska och nazistiska synpunkter…

Ja det finns många punkter som jag vill skriva ner, men att man måste se helheten för svensk politik. Jag tycker att både Alliansen och rödgröna skulle försöka sammarbeta mera.

Vi har nyval och jag är varken fientlig mot människorna i SD eller S eller M eller nått annat parti, men jag är bara mot SD:s politik och deras värderingar. Därför blockerade jag en kompis här på Facebook idag. Jag är inte rasist… Men…… Ja jag vet inte…. Men jag säger som många andra bakom mig skulle ha sagt: Tänk på vad ni röstar. Jag skiter i om ni röstar för Alliansen eller för Rödgrönt eller liknande. Men vi måste tänka på att vi nu har ett parti som är 3:e största parti och som jag anser måste bort från vår riksdag. Detta har rört upp hela politikersverige som det ser ut just nu.

Så jag hoppas att ni inser vad vi ska göra som röstar till riksdagen. Är vi främlingsfientliga? Mitt svar – NEJ!

Så rösta mer med hjärnan än med hjärtat!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php