Dubbel-inlägg

Jag kom på det. Jag har tidigare lagt ut just ett liknande inlägg om Edie Brickell – 1873 (Buffalo Diary).

Ungefär 2013, så skrev jag ett liknande inlägg om just denna låt. Självklart lite favorit i repris. Men det var en annan låt som jag gärna skulle lägga ut. Får nog göra det en annan gång i stället. När det gäller musik, så försöker jag vara så bred som möjligt. Även här på bloggen. Snart kommer en ny Spotify-lista. Dock har jag varit lite slött med att lägga ut just den listan. Kanske får göra några listor i år för just 2015. Jag försöker lägga ut enstaka låtar också då och då.

Om ca 4-6 månader har jag varit på Roxette i Örjans vall i Halmstad. Jag undrar om Roxette släpper en EP eller liknande inför denna turné. Eller om det är typ ”gratest hits”-turné. Ja jag tycker om båda alternativen. Roxette är ändå ett världsband utan dess like. Jag har haft en idé sedan slutet av 90-talet början av 2000-talet att se just Roxette. Men med Marie Fredrikssons sjukdomsbild och att hon senare återkommer hon med sådan kraft och glädje i musiken. Jag är glad att Marie besegrade cancern och det med besked.

2015 är ett år som kommer att bli det år jag kommer att minnas med glädje.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php