#JeSuisCharlie

När det gäller mellan krig och fred och vapen och vapen, så väljer jag pennan. Pennan är det största vapnet som finns. När du bryter pennan, så kan det bli två pennor. Du kan inte tysta mina åsikter, du kan inte tysta min kamrats åsikter. Alla är vi lika och alla är vi vad vi vill vara. Jag står för åsikterna, även om jag inte gillar andras åsikter, så gillar jag ändå deras rätt att ha sina åsikter och rätt att utrycka sig.

Denna sidan här nedan har en del bilder på det som jag anser har med åsiktsfrihet att göra. Bara älskar detta. Visst det var någon som skrev att: ”Jag gillar inte att man målar av profeten Mohammed, men jag gillar att alla har åsiktsfrihet”. Det är stort och det är många som inser att det inte är journalister eller andra skribenter som man ska ta livet av för att tysta det fria ordet. PennorJag skriver själv om mycket som kan vara lite kontroversiellt i mina ögon. Men jag vill inte vara lika kontroversiell som många andra. Visst jag har mina duster också. Men eftersom jag mer och mer vill skriva om musik och om det som stör mig, så väljer jag att skriva om detta som värmer mig också. I stort sett en enad värld står framför detta att våldet är inte en nyckel till gåtan för att det ska bli fred. Fred kan man göra av mycket. Exempel det fria ordet.

Jag står för det fria ordet och jag står för att man får nästan göra vad man vill inom rimliga gränser. Men jag står inte för att man ska skriva en sak och bli mördad för det. Det står mig alldeles för långt ifrån min värdighet.

 

http://www.flodeau.com/2015/01/jesuischarlie/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php