Layla skriver om sin situation i sin blogg

Jag skrev tidigare om U K R – Utsatta KvinnoUKR - Utsatta kvinnors rättigheterrs Rättigheter. Som Layla Absberg startade. I sin blogg skriver hon om sin livssituation och om sin vardag. Jag lyfter gärna fram sådana personer som lever i det dolda och jag rekommenderar att läsa hennes blogg och gilla U K R på Facebook (länk finns nedan i detta inlägg).

Jag har väldigt dålig erfarenhet om just vad Layla har drabbats av, men man har läst i både tidningar och böcker om just utsatta kvinnor. Exempel böckerna om Mia Ericsson (Gömda och Asyl). Men det är först nu man märker att det finns närmre än vad man tidigare trott i sin omgivning. Jag själv har kanske blivit mobbad eller utsatt av andra skäl. Men det är inget av det Layla och andra kvinnor blivit drabbade av. Jag står inte bakom det sätt och hur människor blir behandlade i dessa situationer. Det är under min värdighet. Jag tipsar också om att kolla in denna blogg då och då och att läsa lite av hennes vardag. Sedan tipsar jag er om att luta dig tillbaka och fundera, hur skulle du agera om det sker dig eller någon i din omgivning? Vad och hur skulle du reagera osv?

Först hade jag blivit både arg och besviken på den människan. Sedan hade jag blivit arg. Nästa stund kanske man hade levt med en skam. Men dem kvinnor som blir våldtagna och misshandlade. DET ÄR INTE DERAS FEL! Men både mannen och kvinnan måste få hjälp. Kvinnan för att inte leva i en sådan miljö och mannen för att få hjälp om dess oacceptabla vanor att slå en annan person och i detta fallet en kvinna.

Den första länken är till en Facebook-sida U K R – Utsatta Kvinnors Rättigheter:
https://www.facebook.com/utsattakvinnorsrattigheter

Den andra sidan är en blogg av  Layla Absberg:
http://finest.se/Layla.Absberg

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php