Roxette – Listen to your heart

Roxette är ett av mina favorit-band och här kommer en video från 90-talet. Listen to your heart. Tycker det är en av Roxettes bästa. Eller många låtar med just Roxette är bra. Jag firar Per Gessles födelsedag i efterskott med just denna låten. Per Gessle har gjort väldigt mycket musik och mer kommer framöver. Som jag också skrev tidigare om musik (”dubbelinlägget”), så nämnde jag ska se på Roxette i sommar. Självklart hoppas jag att denna låten spelas då. Roxette är ju ett av de svenska musikundret som växt på 90-talet och även nu. ABBA, Ace of Bace, Robyn och många fler artister har vi även idag som spelar väldigt mycket utomlands. Jag är en stolt svensk som hör svensk musik även utomlands eller när man lyssnar på webbradio här hemma som sänds exempel i USA. Om det då kommer en svensk låt där, så jublar man. Vi är ett av världens bästa exportörer i Svensk musik. Det måste vi vara stolta över. Här nedan kommer Listen to your heart med just Roxette (Marie Fredriksson och Per Gessle):

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php