Spermadonator – ja tack!

Jag är själv en kille som inte kan göra en kvinna gravid. Alltså jag är steril och hade gärna med öppna armar haft en annan man som donerar sperma för att vi ska kunna få ett barn tillsammans. När många män inte har riktigt friska spermier eller inga alls, så när tekniken finns, så bör det vara enkelt enligt lagens mening att kunna få hjälp av en annan människas spermier. De donerar ägg från kvinnan, men inte spermier. För mig är om man ska se på jämställdheten, så ska ju även männen dela med sig av sitt ”guld”.

Citat från Malin Roos krönika och det håller jag fullt med om att det kan vara. Varför åka till Danmark för att få sperma och befrukta sig?:

Att få barn är ingen mänsklig rättighet, men när tekniken nu finns så ska den inte gälla bara för människor som passar enligt en viss mall, eller har mest pengar. Dessutom VET vi vet att en kvinna som går sönder av barnlängtan är beredd att gå mycket långt för nå dit, ändå.”

Jag tycker mycket om att flera talar om hur mycket problem vi män och kvinnor har när det gäller ofrivilligt barnlöshet och att vi måste göra något åt det. Läs gärna hela texten på länken här nedan:

http://www.expressen.se/kronikorer/malin-roos/2-000-ar-redo-att-koa–varfor-vantar-vi/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php