Snäva regler

Har funderat kring detta med regler och att man inte kan se utanför boxen och att det hela tiden ska vara på ett visst sätt. Att man inte har valfriheten för att regler sätter stopp. Vi måste påverka alla som hela tiden sätter fel sorts regler. Visst vi måste ha regler det är jag inte emot, men jag är emot regler som sätter käppar i hjulet för en som vill utvecklas. Utvecklingen stannar upp på grund av regler i många fall. Jag känner många som har just detta problemet och vi måste jobba flera procent mer bara för att det sitter folk som fattar felaktiga beslut. Vad får man för det i kronor? Inte ett skit! Visst vi snackar om personer som oftast hamnar mellan stolarna och kanske är en väldigt liten grupp. Men det är sorgligt att man ska behöva tjata sig om sina rättigheter. Då reglerna sätter ”stopp”. Frågan som jag ställer mig nu är: VARFÖR?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php