Tillåtet att lägga ut ammande kvinnor på Facebook

Nu är det tillåtet att lägga ut ammande kvinnor på Facebook. Karoline Kumpula Var idag på Nyhetsmorgon i TV4 och just idag tog upp detta igen. Håller med Karoline Kumpula i hennes åsikt. Vad tycker ni läsare?

Jag anser att amma på exempel ett café eller en restaurang är helt normalt, som att barnet också behöver mat precis som du som läser denna bloggen. Jag tycker det är en självklarhet. Jag tycker också att många kvinnor gör det mycket diskret när dem är och ammar på exempel ett café. Jag tycker det är helt solklart och att dem inte stör för mycket. Det är så naturligt.

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/facebook-backar-bilder-p%C3%A5-ammande-till%C3%A5ts-3095232

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php