Min Stora Sorg – Innan du går (official video)

Min Stora Sorg – Innan du går (official video)
Ja jag håller med henne om att det är en helt annan innebörd, då hon drabbades av blodproppar i lungorna. Hon hade svårt att andas. Allt så normalt ut efter att hennes son Ali föddes i Oktober. När hon sedan stod i duschen, så svimmade hon och då upptäcktes det att hon var sjuk. Inspelningen av videon är mycket under hennes sjukhusvistelse och jag bara säger att denna låt ger en helt ny innebörd. Ann-Sofie ”Anso” Francisca Lundin som sjunger denna härliga låt och när man ser bilderna så får jag känslor som knappast går att stoppa. Jag såg henne för ett tag sedan på Malou efter tio. Jag reagerade starkt. Men förmådde mig av någon anledning inte att skriva. För ens nu. Lyssna och njut!

 

http://www.playgroundmusic.se/2014/01/09/ny-video-med-min-stora-sorg-har-ar-innan-du-gar-kaah-cover/

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php