Lite ljudproblem och mycket ”publik-snack” i bakgrunden under en Wells-konsert

Rhapsody in rock med Robert Wells och Falkenbergs Sparbank fyller 150 år.

Jag vill klaga på 2 saker av denna konsert och allt annat är skitbra!

1: Publiken

När jag stod på Vänstra delen av Scenen (bredvid sparbanken och snett emot någon av uttagsautomaterna), så bakom mig så pratar publiken nästan hela tiden. När man kommer på en konsert eller en show som Robert Wells med orkester gästartister gör, så lyssnar man, klappar takt och i vissa fall sjunger med om man så vill.
Bakom mig så gjorde några eller väldigt många just det man inte gör på en konsert. I alla fall inte hela tiden. Kanske pratar man (lägger till någon kommentar eller likande då och då MELLAN låtarna). Men det här var hur mycket snack som helst och nästan genom hela showen dessutom!

2: Ljudet

Jag är egentigen ganska ”petig” med ljud och sådant när jag är på konserter. Det kanske är någon form av ”yrkesskada” eller vad det nu kallas eller så är det nått annat. När Kör Team Wells skulle börja sjunga, så var inte mickarna på, När Robert efter typ 3:e eller 4:e numret skulle prata, så dog mikrofonen. När de skulle sjunga de sista låtar och sånger, så hade de inte höjt mikrofonerna korrekt och nästan delar av konserten blev lite tråkigt när man gör sådana ”misstag”. Visst jag kanske stod vid sidan av själva ”mitten” av scenen, men ändå. Det var en av de få besvikelserna.

Många bra låtar och melodier och klassiska stycken. Ett av dessa stycken heter China moon och som Sofia Källgren gör fullständigt brilliant! Jag blev rörd och mycket nöjd.

Förutom dessa 2 klagomål och allt annat, så tycker jag ändå att Team Wells med Rhapsody in Rock symfoniorkestern med gäster gör denna kväll minnesvärd.

Synd bara att jag inte hade med mig kameran… Kunnat bli bra bilder från där jag stod.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php