Funderingar

Under några dagar har det varit en viss turbulent tid för Kommunal och för Margot Wallström. Jag vet inte exakt hur korrumperat allt som står i medierna är sanna, men en sak är säkert och det är att om detta är sanning och att det också är så att Wallström är mutad och så vidare, så tycker jag så här: (Läs medierna först!)

1: Kommunals ordförande Annelie Nordström dess styrelse ska avgå. Även om personerna inte direkt har vart med om detta, så är det ändå indirekt delaktiga.

2: Sluta med att hacka bakom ens rygg och vara rövslickare när det gäller att försöka komma upp i hieratiskt. Det är riktigt fult.

3: Jag har funderingar kring hur Wallström/Nordström-affären påverkar arbetet för den lilla människan på golvet som sliter med slavlöner i vissa fall. Jag tycker att kommun och landsting inkluderat SKL (Sveriges kommuner och Landsting) ska jobba med arbetslivet för de som vill ha bättre löner för sitt jobb. Framförallt inom yrken där kvinnor är mest verksamma.

Vi behöver högre löner i övrigt. Vi behöver högre tak på olika ersättningar, så som bostadstillägg/bostadsbidrag, vi behöver mer jämlik vård och omsorg än vad det är idag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php