Christer Lindarws dåliga ursäkt

Funderar på vad Christer Lindarw egentligen tänker när det gäller att äldre är dåliga på att rösta via appar. Samma sak var det med Christer Sandelin om Jessica Andersson (Fame Factory/Fame) och hennes graviditet för ex antal år sedan. Alltså gamla personer som Christer Sandelin och Lindarw tycks ha dåliga fördommar kring hur man lever idag. Samt hur man är dåliga förlorare. Jag anser om man inte förnyar sin musik tillräckligt, då får man inga röster. Om de nya artisterna eller grupperna har bättre musik än de äldre, så anser jag att dessa må vara vinnare.

Att sedan Christer Lindarw inte förnyar sig med musiken är ju en helt annan sak. Men jag anser att han måste ta en funderare kring detta. Dragshow eller vad han nu sysslar med är en helt annan arena än kanske melodifestivalen. Även om det är en arena för sådan typ av show också. Så anser jag ändå att musiken bör förnyas.

Att sedan vara en så dålig förlorare och att skylla på äldre som är 55+ exempel inte kan tanka ner en app och sedan rösta är nog det som jag nog kallar en väderlös förlorare. Min mamma är 50+ och många av mina vänner är ungefär den åldern. De har ibland frågor om hur man gör osv. Men när de väl är insatta i appen eller i telefonens funktioner, så självklart kan de göra lika bra som en som är 8 år!

Missförstå mig rätt nu, även om en 8 åring kanske inte röstar på TV-program eller nått, så har de i alla fall kunskapen för just detta. Att sedan klanka ner på äldre bara för att ”tro” att deras kunskap är sämre än yngre är att gå för långt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php