Förkyld!

Börjar bli förkyld, någon hörde min röst och frågade mig idag. Igår när jag gick och la mig, så var jag lite täppt i näsan. Idag på morgonen rinner näsan lite.

Allt annars okej.

Jag håller nu på att försöka jobba på mina saker när det gäller intressepolitiskt med olika föreningar och organisationer. Nu börjar en mandatperiod av mycket jobb och mycket funderingar på vad politiker och vi brukare önskar åstadkomma för att få en bra vård inom exempel psykiatrin med mera.

Dagbok på nätet för mig är en nygammal idé. Haft den tidigare på Cezone.net, men då inte tagit den hit, då jag hade en annan tanke med Diggo.se. Idag har jag tänkt om och Diggo.se ska vara en blandad sida med olika influenser, så som politik, foto, musik och allt annat som faller mig in där emellan.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php