Myndigheten utreder myndigheten

Myndigheten utreder myndigheten som ska utreda elevens behov, men eleven får ingen hjälp av att utreda elevens behov. Men eleven vill ha hjälp, men då blir det en förlikning och då läggs utredningen om utredningen om utredningen ner. Varför utreder då inte myndigheterna om varför utredningen uteblev? Om då eleven tar skada, så bryr sig inte myndigheten om eleven, men ska utse att titta på hur vi kunde göra annorlunda. Men där går eleven och väntar och vill ha hjälp att få sin utbildning och kunna tjäna egna pengar och betala skatt som alla andra.

Istället lägger myndigheterna ut miljarders på att utreda för att myndigheterna har rätt. Men ändå så säger utredningarna att myndigheterna har fel, men bara så lite att eleven inte får rätt. Men alla vet att eleven har rätt och då blir det en förlikning. Jag tycker det känns konstigt att behöva skriva om detta, men ändå är det liknande rättsfall i andra områden. Inte bara i skolan. Att utreda en utredning som redan är gjord och sedan utreda den igen när den första är klar. För att få klarhet i klarhet och att klarheten är lika grumligt som vattnet i en sjö.

Hur ska man då få klarhet i något som man inte vet hur man ska ha klarhet i?
Hur i ska man kunna se framåt utan att behöva titta bakåt om sina saker som man har gjort?

Jag ställer frågan till myndigheter och då är det så att varför gör myndigheterna på detta vis?
Maktspel? Ja enligt många, för mig spelar det ingen roll om det är maktspel eller övertag för den enskilde medborgaren. Men ändå. Jag tycker att vi bör tänka om och inte slösa pengar på onödiga rättsfall!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php