Alla ska behandlas likvärdigt!

Hudfärg, svart eller vit eller brun eller gul spelar ingen roll. Visst vi ska ha våran tro, så som kristen och muslimska seder m.m. Det håller jag med om, men här gäller Sveriges regler och lagar. Kan man inte acceptera detta och vara jämlika m.m. så får man söka sig till nått annat land. Jag är inte rasist eller nazist eller vad det nu heter. Vi måste vara mer ”hårda” för att tala om att så här är det.

Jag har läst debatterna under åren som gått och jag tycker det bara antingen blir värre och värre, eller så har jag läst så mycket att man fastnar i ett ekorrhjul eller nått liknande. Alltså man läser samma skit om och om igen. Till slut blir man en galen dåre som fått den värsta psykiska sjukdom man kan tänka.

Nä! Tänk så här: Alla ska vara med och alla ska ha sin tro, men att inte hälsa att ta i hand av motsatta könet, då har vi gått väldigt långt tillbaka i tiden. Så jag tycker att vi måste göra som allt annat, att försöka stäva till att alla behandlas likvärdigt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22741321.ab

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php