Här kommer i am nova

Har lyssnat och hört I Am Nova i några år nu. Vissa låtar fastnar och andra inte. Kanske det ska vara så när man lyssnar på musik? Men jag tycker att de gör bra musik. Carl-Oscar Andersson och Jonathan Larsson gör debutplattan rättvis. Många av låtarna kan vara potentiella singlar.

Jag lyssnar på en del musik och har lyssnat på mycket gammal musik och vissa artister som liknar I Am Nova, så som The Beatles, dock en mycket modern tappning. Jag finner inte annan grupp/artist just nu. Men det finns liknande artister som verkligen påminner om varandra. Dock kan jag inte ge exempel. Men om du som lyssnar på gruppen kan ge mig ett exempel, så vore jag tacksam.

2012 och 2014 gav de ut sina 2 första plattor, 2016 ger de ut en tredje platta som jag är nyfiken på också.

Båda plattorna i sin helhet finns att lyssna på Spotify.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php