Dagens låt varje dag

Gitarr ligger på ett nothäfte och de ligger på en bänkNu kör jag en drive i några månader och kallar det för ”Dagens låt”. Detta kan komma att fortsätta även i framtiden. Dagens låt är för mig att inspireras vilka låtar som gjorts genom åren. Sådana låtar som man växt upp med och även nya låtar som kommer. Eller gamla låtar med nya artister. Jag kommer att köra vad jag vet ända fram till och med Mars. Jag har lagt upp ”Dagens låt” ända fram till runt 28 dagar och till lika många låtar. Allt från AC/DC till  klassiska Leonard Cohen och allt möjligt. Mycket av låtarna kommer att präglas över hur jag anser vad jag tycker är just dagens känsla. Men även hur ni kan inspireras över hur ni lyssnar på musik. I skrivande stund kommer jag också att göra en lista på ”Dagens låt” på Spotify. Så alla låtar kommer att hamna på den listan under tiden. Dock så kommer den listan att släpa efter, då alla låtar inte hamnar där per automatik. Låtlistan kommer att ligga i bloggflödet ”Dagens låt” och där också alla låtar som Är dagens låt.

Lyssna och njut, kommentera gärna och klicka gärna på ”like” på Instagram och Twitter och Facebook!

 

Senaste Dagens låt: Blue Swede – Hooked on a feeling

Listan: Dagens låt-listan

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php