Önskan av ny inredning

Jag har en önskan av ny inredning för ena väggen i min lägenhet. Denna vägg vill jag som ni ser en skänk och en bokhylla. Jag vill bygga en stor vägg av hyllor med skjutdörrar och hyllor, lådor och annat från golv till tak. Jag vill också använda förvaring som gör att det blir lättare i vardagen. Men frågan vilken typ av hyllor med mera jag vill ha.

Jag har haft idéer kring hur jag vill ha det med skjutdörrar för att dölja allt. Samt hur jag vill kunna ha alla böcker, cd-skivor och vinylskivor på ett och samma ställen.

Drömmen är ju att få in allt och stänga in allt till utan synhåll. Jag vill också använda andra utrymmen till annat än förvaring.  Jag vill kunna använda väggen till förvaring och till ett bra användningsområde för att ha sina böcker, CD och DVD-skivor med mera på samma plats. Alltså slippa gå ner i källaren och hämta saker eller yra omkring i lägenheten där CD-skivorna ligger på flera olika ställen i exempel 3 olika bokhyllor med mera. Att få det samlat hade underlättat min vardag.

Jag vet att där min mamma bor idag har de ett liknande system som jag önskar mig. Där kan jag lägga in hårddiskar, skrivare och bokhyllaannat som man vill ha undanstoppat, men ändå ha det inkopplat till datorn. Även en simpel stereo för att spela in/Spela upp saker. Mer förvaring med andra ord för väldigt liten yta.

Skjutdörrar

Anledningen med skjutdörrar är att man kan stänga in saker för att det inte ska synas när man har besök och sedan kan man plocka fram det man behöver när man så önskar.

Eftersom min garderob i lägenheten är fullproppad med prylar, kläder och annat, så vill jag få in det där istället. Samt att jag får in mer saker. Jag kan fylla från golv och ända upp till taket med saker. Kanske får bort skänken och bokhyllan till att allt är inne på ett och samma ställe. Har en annan bokhylla som är fullproppad med CD och DVD-skivor som står i ”mellan-hallen” Den vill jag också få bort, så att det blir större utrymme i lägenheten.

Maxa allt

Frågan är dock: Vilken färg på skjutdörrar samt, vilket typ av hyllor m.m. som jag vill ha osv. Eftersom jag vill att det ska kunna stoppa in och vill maxa allt för förvaringen, så vill jag ha både plastbackar, lådor och hyllor och framförallt skjutbara hyllor som gör att man kan öppna och dra ut hyllan och låta exempel vinylspelaren stå och spela helt öppet. Samt att kunna skjuta in och stänga om när man inte använder det.

Att få ett ”renare” boende tack vare detta hade varit en suverän önskan då jag vet nästan hur jag vill ha det.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php