Kanske ska göra podcast

JagBlue Microphones Yeti Silver har nu beställt en mikrofon och jag har haft tanken att starta en podcast en tid. Att intervjua och prata om musik. Vi spelar inte musiken, utan vi pratar bara om den. Ibland även om andra saker, så som om konserter eller liknande. Eller att musikern eller artisten själv vill prata om kommande turné och prata om annat kring tankar om musiken. Oftast kan musiken komma från Spotify. Men även från andra medier.

Namnet på podden är ju nästan självklar och namnet kommer att avslöjas senare m.m.

Är du intresserad att prata med mig om musik och nöjesbranschen? Tveka inte att maila mig på christer@diggo.se

Gå gärna in på mina sociala medier här ovan eller här till höger för att följa mig eller ta kontakt med mig.

Den mikrofon som är beställd är en Blue Microphones Yeti Silver

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php