Dagens låt listan igen!

Har märkt att jag råkat köra ett par dubbletter och ja jag vet, favorit i repris. Dock så kommer jag inte lägga dubbletter i listan. Men här kommer i alla fall listan igen. Men har fram till dags datum 151 låtar på listan. Listan växer och blir allt bara längre för var dag som går. Jag kommer att försöka lägga ut dagens låt varje dag fram tills året är slut. Jag vill gärna att ni skickar in förslag kanske. Jag lyssnar igenom låten och kanske den kommer in senare under året eller så kanske den kommer in kommande dagar nästa år. Jag vet inte just nu.

 

Vill gärna presentera min lista och den uppdateras då och då från Dagens Låt varje dag.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php