Om mig

Christer EklundJag heter Christer Eklund och har skrivit dagbok på nätet sedan 2000-talets början och gjort det bland annat via olika sidor på nätet. Så som gamla Lunarstorm. Jag har också
haft egna sidor än just sociala medier och då har jag även kodat sidorna själv med ren HTML. Jag var trött på att skriva 90% kod och 10% text när jag skrev dagbok på nätet, fick reda på senare att det finns ett bloggverktyg som heter WordPress. År 2008 tog jag tillfället i akt och började använda WordPress. Genast var det roligt att blogga och sedan dess har jag använt WordPress.

Jag är en helt vanlig kille som föddes i September 1977. Jag gillar film och musik. Jag gillar teknik och mycket mer. Jag gillar att skriva om samhällsfrågor och jag gillar också att skriva sådant som jag tycker är fel. Jag gillar också att fotografera och det märks på bloggen att jag skriver mycket om allt möjligt. Min ”nisch” i min blogg är att jag skriver mycket om samhällsfrågor och politiska frågor, samt om lite musik och foto med mera.

Foto: Kalle Pettersson

 

css.php