F1 och annat smått och stort…

Såg på F1 för 2 veckor sedan. Snacka om att det var en maratonsändning! Ca 2 timmas väntan på regn och villket lopp sedan. En mycket spännande race utan dess like!

Läser mer i F1-Bloggen på Aftonbladet och där får ni veta mer om vad Anna Andersson skriver om F1 i blogg-form.

Snart är sommaren här och jag vet att jag inte har bloggat så mycket den senaste tiden. Ska försöka skärpa mig. Men jag har idéer om vad jag ska skriva om. Visst musiken är stor del och lägger ut lite låtlistor då och då.

Ska försöka skriva lite om politik nu:
När det gäller FAS3, så är jag riktigt irriterad över varför man inte får göra vissa saker när man hamnat där. Du får inte konkurrera med ”vanliga jobb”. Men du får göra annat. T’änk dig att du sitter med en kopp kaffe från 08:00 till 16:00 och inte gör ett piss. Ungefär som att sitta hemma. Eller släktforska på ”arbetstid”. Som man också kan göra hemma eller på ett bibliotek. Vad säger ni? Jag tycker att regeringen borde tänka om än mer. Samma sak gäller utförsäkrade och invandrare som också har det svårt. Exempel en pojke som kommer att bli utvisad och som inte kommer att kunna språket till det land han tvingas utvisas till….

+ + + + +

SAAB-Frågan:

Nu tycker jag det låter som att SAAB borde gå i konkurs. Varför rädda ett blödande företag? Visst det är ett företag med över 9 liv. Visst de har alltid kört med egna lösningar och så vidare. Det finns SAAB-entusiaster som brinner för sina bilar. Ja. Men villket och villka investerare vill köpa ett företag där bilar inte säljs? Visst jag har hela tiden varit lite sugen på att de ska vara kvar, men nu tappar jag också lusten till att SAAB ska leva vidare.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php