Längtar att resa igen

Jag har rest inom Sverige och delar av Europa en del genom åren, Varit så högt upp i landet som Örnsköldsvik, Åre ända nere i Ystad och allt mellan Göteborg och Malmö. Tåg och buss har varit det vanligaste sättet för mig att resa, även bil och flyg i vissa fall.

Saknaden av att resa till sina vänner och släktingar är stor. Att göra som man vill är längtan just nu. Men så har vi det där med viruset. Corona eller covid-19. Jag har mina krämpor, äldre får inte vistas med andra och så vidare.

Vad har jag gjort under dryga året, Först blev jag sjuk, låg inne på sjukhus i över 1 månad. Sedan kom detta förbannade virus. Tanken var att jag skulle resa ner till Spaniens sydkust eller ner till Kanarieöarna. Mest för att rehabilitera mig efter sjukhusvistelsen och dess krämpor jag fick efter sjukdomen. Men jag fick tänka om.

Det blev en klaviatur (synth) till datorn, Netflix och andra saker som jag fick ägna mig åt under 2020. Positiva är att jag fick vila ut än mer. Idag har jag lite krämpor kvar efter 1 år från sjukhusvistelsen. Men dessa är små.

Man fick tänka om både en och tre gånger, men att det hela har gått mycket bra ändå.

Jag blev morbror bland annat. Till en liten tös.

Ny kamera!

Jag har köpt en ny kamera, eller rättare sagt, beställd. Canon EOS 800D. Jag hoppas att jag får upp ångan igen att vilja fotografera igen. Intresset börja väckas, då jag fick ett litet filmprojekt via min arbetsplats på Murtans trafikskola. I skrivande stund ligger en del filmer uppe. Wow! Fick bra respons direkt!

Intresset för fotografering har väckts i olika omgångar med att fotografera. Flera personer inklusive undertecknad har väckt intresset av att fotografera.

Nu fick jag blodad tand och intresset vaknar ännu en gång till liv!

Min önskelista 2021:

  • Bra musikår
  • Bra filmår
  • Hälsa på vänner och släktingar
  • Resa
  • Sportevenemang, hockey och fotboll
  • Gå på konserter!
  • Gå på bio
  • Våga krama
  • Gå på gallerior, (Nordstan i Göteborg exempel)

Listan ovan är den längtan till vad jag vill göra, alltså vara som vanligt igen. Jag vill inte leva isolerat!

Detta är mitt första inlägg för 2021 och jag ska försöka blogga lite mer och i kommande stund kanske det blir liten vlogg också på min Youtube-kanal!

Men vloggen kommer jag att börja med när jag fått min nya kamera Canon EOS 800D. Då kommer jag nog att försöka på mig med några inlägg och filma lite i Falkenberg också.

Ska också försöka länka lite låtar och musikvideos till bloggen och mer om detta senare.

 

Tack och ha det bra och en god fortsättning på 2021

/Christer

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php