Godkänd!

Jag kan förstå er som har fött barn, vunnit på lotto eller fått körkortet för vanligt B-kort eller vad det nu än må vara. Jag går och skrattar för mig själv och jag ler med hela kroppen just nu av eufori. Jag känner mig nästan drogad av glädjen och av en positiv stämmning i hela kroppen. Att tänka att man nu får köra klass 1-moppe (EU-moped, 45-moppe etc.), gör en så glad. Nästa mål är väl att köpa en triss-lott eller nått.. haha.. Jag är helt övertygad nu att kunna klara av B-kortet om jag fortsätter att läsa om jag så vill. Men jag tar nog en funderare till efter detta. Nu vet jag att jag kan åka utomlands inom Europa och köra moppe utan att få klagomål på att jag INTE kan. Jag är utbildad! Jag har fått en status på vad jag kan! Ja, jag är helt övertygad om att jag kan utbilda mig till annat än just moppe-kortet! Just nu så ler jag som en hund vifftar på svansen. Jag får också tänka på att: Visst jag behöver inte tänka att jag INTE får köra moppe längre. Jag FÅR! JA! Till och med traktor, A-Traktror EPA-traktor, mopedbil och en massa andra fordon i motorredskap klass 2. JAAAAAAAA!

Men jag får inte köra B eller andra fordon. Men det bekymrar jag mig inte om. Men man vill köra fort ändå, än ynka 45 km timmen haha… Men som sagt. Jag är överlycklig att jag klarade det och jag är överlycklig att jag nu kan sätta mig på villken moppe jag vill.

Från Wikipedia:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Swedish_moped_class_I.jpg

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php