Konst av olika slag i både musik och film och graffitti

Det finns olika sorters konst och även graffittin är en konstart. Dock så tycker många att det är mer som klotter. Jag själv har fotograferat en del med klotter, men sedan får man se hur det är med graffitti och klotter. Klotter är typ ett namn eller bara kladd enligt mig. graffitti är mer som en konstart som värkligen är snyggt och påminner om Hiphop/Soul/RnB. Om man nu ska jämföra konst och musik. Konst som påminner om olika musikstilar har oftast jag dragit mig till. För mig kan viss sorts konst göra mig förvirrad på vilken musikstil den har osv. Men en sak är säkert. Graffitti ÄR RnB, Rapp, Hiphop m.fl. Typ som breakdance.

Jag gillar mycket av musik som spelas. Jag har mycket musik i min samling. Jag gillar även konst och mycket av den konst som finns på gator och torg finns en hel del att fundera över.The_Optimistic_Orchestra_Malmo246Det som jag värkligen gillar i konst är den parad som finns på gå-gatan vid Stortorget i Malmö. The Optimistic Orchestra Malmö.

Konst av olika slag

Jag har ofta gillat att snacka musik och jag gillar det fortfarande. Jag har berättat om Gyllene Tider och jag har inte berättat så mycket om andra musikstilar. Konst av olika slag betyder inte att man gillar allt. Jag bloggar av att jag vill berätta mer om mina intressen och om musik och allt annat som har med konst att göra. Film är en sak, musik en annan.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php