Turen till Köpenhamn

Denmark1_small Jag åkte kring 10:30 till Köpenhamn den 22:a Juli och började fotografera. Lite varmt dock. Men  kul. Jag måste dock planera lite mer inför resan. Exempel en mobil-laddare. I skrivande stund dåligt batteri. En annan sak är karta och virtuell planering för foto. Exempel vart jag ska fota m.m. Och att jag ska åka tidigare på morgonen. Med en axelväska. Sedan med en eventuell iPad och lite annan lätt packning. Funderar också på att ta med mig cykel till Köpenhamn nästa gång också. Jag fotograferade enbart med ett objektiv, även om jag hade fler till hands. Denmark2_smallEller bara 2 objektiv totalt. Ett Makro med zoom. Och ett ”standard-objektiv”: (Lens EF-S18-55mm f/3.5-5.6 IS II). Har ett annat objektiv också med makro och zoom som sagt var. Men när man fotograferar inom tätorter, så tycker jag att det blir sällan bra. Men när jag åker till Köpenhamn nästa gång, så ska jag nog våga lite mer. Dessa bilder som jag har tagit på olika platser just i Köpenhamn är jag ganska nöjda med. Vissa av bilderna som jag har i min katalog för just Köpenhamn är mer eller mindre ”referensbilder” till exempel för konst m.m. Många av bilderna är också en form av annan form av referensbilder på vad jag kan åstadkomma. Jag var som ni ser även utsidan av Hard Rock Cafe Copenhagen. hardrockcafecph1_smallJag gillar att ta foton på lite udda saker och vyer med mera. En del av bilderna som ni ser kanske man kan använda till andra sidor och företagsbilder m.m.  Men jag fotograferar också mest på skoj. Inte bara vyer m.m. utan också detaljer. Jag älskar detaljer i foton. Gillar även ögonblicks-bilder, men för mig är det svårare att ta. Nedan ser ni en bild av ”i love CPH”. Det är nyckelringar som man kan köpa när man befinner sig i Köpenhamn.ilovecph1_small Också ett sätt för mig att visa vad jag kan. Jag har erfarenhet med foto sedan några år tillbaka, men bara ett eller par år med just Canon EOS 550D. Mer om just fotografering har jag skrivit om i denna blogg. Bilden ”i love CPH” är också ett sätt att visa att jag gillar att ta bilder med en skarp förgrund med ”suddig” bakgrund. Det är detaljerna i detta som jag gillar. Intresset växer hela tiden med fotografering. Dock så är det dyrt. Jag kanske behöver 2-3 objektiv till för att ha en fullfjädrad allround-kamera. Men snart ska jag tänka på en nytt kamerahus i framtiden. Men det är det sista jag behöver just nu när jag inte fotograferar fullt ut så som om det hade varit för jobb m.m. Mitt intresse för fotografering, musik och fotokonst växer när det intresset kommer.  Håll dessa bilder tillgodo. Så återkommer jag snart igen med nya bilder kanske…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php