Nytt tema till min blogg… ÄNTLIGEN!

Jag har bloggat nu i flera år nu och i och med att jag hinner med att blogga nästan mer eller mindre hela tiden. Så vill jag ha mer möjligheter till olika  ”stuationer” att blogga vart jag vill. Att skriva korta inlägg är vad jag gärna vill göra också som ”notiser” m.m. Nu finns det också möjlighet att välja ”blogg-typ”. i själva inlägget. Det kommer också nu att mobil-blogga eller ”micro-blogga”, men inläggen kommer inte bli allt för långa då. Det går nämnligen inte så snabbt att skriva, men där emot går det att fotografera och sedan snabbt lägga ut det på blogg/instagram m.m.

Det ska bli lättare att välja hur jag vill att inläggen ska vara med andra ord.

Det är premiär nu i februari. Du har nog redan märkt upplyftet av bloggen, utan att du har lagt märke till det. Jag tycker att detta tema också är mer ”stilrent” och fungerar helt perfekt än det tidigare jag haft. Fotot ovan i headern har givetvis Kalle Petterson både fotograferat och ”photoshopat”. Helt perfekt med andra ord,

Jag kommer nu också att skicka länkar, bilder och snabba upp bloggandet på dagarna. Det ska bli roligt att blogga. Med andra ord, så kommer det att finnas olika former av inlägg.

Häng på vetja! följ mig, dela mina inlägg och inte minst kommentera mina inlägg!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php