Funderingar

Det finns många funderingar som man har omkring sig. Filosofiska tankar och allt inom en känns både rätt och fel. Det är inte alltid att man en sak igår tyckte var rätt, men idag är det fel. Att gå och köpa glass igår kändes rätt, men idag vill jag ha exempel en dricka och så pågår detta ständiga hela tiden. Val och åter val. Vi väljer politiker, vi väljer vad vi ska äta, vi måste om vi bor i villa, vilken leverantör vi ska ha till vår elektricitet osv. Många som lever i lägenhet behöver inte tänka på dessa svåra val. Men det svåraste är för den ena kanske det lättaste valet. Något som jag drabbas av är beslutsångest och det har jag levt med sedan skolan. Inte att välja dricka eller mat, utan att vara ”sjukledig” för att man inte mår bra. Men idag är det lättare att lyfta på luren och skicka iväg ett sms. Det fanns prestige i detta och det känns så än idag, men inte lika starkt.

Alla dessa filosofiska tankar hur man är och vad man blivit är och förbli en gåta ibland. Alltså mina rötter, vad kommer jag ifrån och hur blev jag den jag blivit. Jag vet att jag exempel är väldigt intresserad av teknik. Jag är väldigt intresserad av musik och teater. Jag är intresserad av film och allt annat runt omkring. Att sitta och lyssna på en dänga av Bruce Springsteen är ibland skönt, men att sedan lyssna på en avslappnad klassisk musik är lika avkopplande det med.

Tankar kommer och tankar går. Livet är som det är ibland. Jag gillar och ogillar mycket i mitt liv. Jag har många funderingar och tankar hela tiden. Tankar till arbete, intressen och mat. Att leva ständigt med tankar kan både vara bra och dåligt. Till och med på samma gång. Men ivrigheten gör en ibland att man blir trött på sig själv ibland. Framförallt när man råkar ”jobba” med sina intressen långt in på småtimmarna.

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php