ibland finns det bra människor

För några månader sedan så inträffade det en misshandel på en före detta arbetskamrat. Min nuvarande arbetskamrat som är kompis med den andra killen blev misshandlad och Min kompis grep in, för att han inte ville se sin kompis bli halvt ihjälslagen. På grund av det så bröt han lillfingret (Min nuvarande jobbarkompis.).

Jag vet att man inte bör kallas för hjälte eller nåt i den stilen, men han var värkligen det med ett stort H! Jag tycker att fler människor borde ha mer civilkurage och försöka bryta slagsmål och misshandel som pågår. Inte se på!

 

bildbyline

2 svar på ”ibland finns det bra människor”

  1. Jag tycker det också, men ändå försöka är en bra anledning (om de inte använder kniv).

    Jag är ändå glad att det slutade lyckligt fast han fick brutet lillfinger. Men civilkurage är det rätta ordet för just honom. Även om han inte ringde 112 (eller förr som då var 90 000)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php