Försenad leverans – restnoterad

Har beställt en ny mobil på Telias sajt. Jag trodde att dens skulle komma nu i veckan. Men tydligen var den restnoterad. Jag får väl vänta en vecka för att få den. Förhoppningsvis får jag nog den i denna vecka som kommer i alla fall. Modellen jag har köpt är Nokia 6220 Classic och har bland annat GPS, Bluetooth och 5,0 megapixel-kamera…. och massor med andra funktioner…
Jag har aldrig haft en mobil med Bluetooth har saknat detta i och med att folk i min närhet kan föra över och ”byta” musik, spel m.m. med varandra. Jag själv är less på att inte ha den gemenskap med att kunna få tillfälle med byte i och med att jag med min nuvarande mobil bara har IR.

byline_200_diggo

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php