Parkering förbjuden?

Jag är djupt undrande om folk igentligen vet om vad som gäller när det gäller trafikregler? Jag vet att man ska följa dessa. Men när man ser denna bild som är tagen på Holgersgatan i Falenberg och på en nedlagd Shell-mack (dock så fungerar pumparna än). Som du ser på bilden och som jag har ”förstorat” en aning i en infäld bild så ser du just ”Parkering förbjuden”.

felparkering

Som du kan se på bilden så är bilen parkerad på ett ”förbjudet område”. Alltså är det Parkering förbjuden! Jag vill här med understryka att bilen på bilden inte är min i och med att jag varken är ägare för bil eller körkort. Men jag vill bara påpeka att lagen ska man följa!

byline_200_diggo

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php