Annika Östberg-Deasy Är i svergie!

Ja många har väl inte ungått att Annika Östberg är på svensk mark. Jag anser att även om hon har begått dessa brott som hon är dömd till, så anser jag ändå att hon har straffats tillräckligt. 28 år i fängelse är en lång tid. Även om i svensk lag hade hon övertrasserat tiden med råge. Om ca 12 månader eller mindre eller också lite över, så hoppas jag att hon är fri människa. Att bara gå ut och känna på luften och gå ut i parken helt själv. Jag tror inte för en sekund att hon kommer att begå fler brott i sverige även om Amrekanska rättsväsendet tror det tillsammans med de anhöriga som vill att hon fortfarande ska sitta inne.
Även om USA har skrivit på en sorts ”överlämnings-kommité”, så har USA:s federala myndigheter struntat i detta. Jag tycker det är undermånligt av USA och inte bry sig om människor som kanske sitter värre i Amrekanskt fängelse än i svenskt. Självklart ska man ha tillräckligt straff som i USA, men i svenska mått sätt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php