3-åring försöker snatta i butik?!?

Var och handlade mat på Coop Forum här om dagen när jag mötte en liten tjej på 3-4 år. Vet inte hur gammal hon var. Men hon var bestämd att hon ville ha ut en rellativt stor låda som innehöll nån ”tjej-leksak”. Lådan var nästan större än vad hon själv var. Jag sa till henne att det får man inte göra. Man måste betala för den. Hennes svar var en blick som sa precis allt. Vad glor du på? Ser du inte att jag vill ha denna leksak? Ser du inte att jag vill ta hem denna?!
Jag försökte med personalen (kassörskan), men hon hade inte tid och mötte en annan i personalen. Men hon sa bara att jag skulle prata med pappan. Han kom precis när jag skulle tala om för pappan så var den personalen lite väl rapp i ”truten” och sa det jag skulle säga. Men han förstod mig och han översatt vad dottern sa att hon ville ha den. Jag sa i stil med att jag tror inte hennes pappa vill betala en så dyr leksak.
Pappan tackade för ”hjälpen” och sedan var det han som gick tillbaka med paketet till leksaksavdelningen på Coop.

Tänkte efteråt. Man ska visseligen börja tidigt i brottens bana. Att exempel prova på att snatta i en butik. Dock var nog leksaks-lådan lite väl stor för att göra ett försök, men tänk er, ungen var ca 3 år.
Nä detta var en liten ”humor-grej” från mej. Jag vet inte om budskapet kom fram riktigt. Men jag hade i alla fall kul med detta! Åtminstånde efteråt i alla fall…

/Christer Eklund

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php