Bärbara dator

Jag har nu haft min bärbara dator snart i 1 månad (lite mindre än det) och jag trivs som fisken i vattnet med den. Har märkt dock lite knäppa saker i Windows 7 som jag inte gillar. Det är när man klickar på Internet Eplorer-ikonen och ska antingen öppna en ny omgång av fönster. Eller när man klickar på Internet Explorer när det redan är igång, så öppnas enbart förhandsgranskningen, men inte fönstret man jobbar i. Lite svårt att beskriva utan film.

Sedan så är det det med olika program. Så som spotify. Jag måste alltså klicka på ”File” och sedan på ”Exit” för att programmet för huvud taget ska stängas ner.

Men för övrigt så gillar jag Windows 7.

+-+-+-+-+-+-+

Att ha en bärbar dator känns lite som science fiction för min del. Har haft en gammal bärbar tidigare med 1 usb-port. Men den var bara tänkt till att surfa och skriva med. Sedan köpte jag den laptop som jag har idag. Nu kan jag streema film till min nya TV också! Dock har jag inte provat mer än att kolla hur det är med upplösning m.m. och att se spotify m.m. på TV:n via min laptop.

Mer om min laptop eller annan it kommer jag med senare…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php