Barn ska känna sig trygga är min önskan

Om det är prylar jag önskar mig så är det en ny iPad. Funderar att skaffa det snarast. En annan sak är att ALLA barn inte ska behöva vara ensamma. Tänk dig att det finns föräldrar till barn som dricker för mycket eller inte ens har råd till julklappar m.fl. Jag tycker att ni ska skänka en tanke till alla barn i världen. Vi som bor i ett I-land bör skänka tankar till alla barn i världen. Många barn i världen har ingen förälder i sin närhet under julhelgerna. Många barn behöver trygghet och närhet. Jag vill där med skänka gosedjur och nallar till barn som vill ha närhet. Både sjuka barn och barn som lever i misär ska inte få leva i misär och otrygghet. Jag vill att barn ska kunna leva i trygghet och med kärlek. Jag vill att alla barnen och vi vuxna för den delen också ska tänka på barnen som är sjuka och barn som inte ens får endaste julklapp. De måste leta mat för dagen, andra lever i barnhem och det är inte alltid kul. En av anledningarna varför jag startade detta projekt beror dels på en god gärning som skedde i ett hockey-lag i Canada. Har råkat säga över 50 000 gosedjur! Men detta är fel fakta från mig och det är över 25 000 gosedjur! men det är väl nog för min del. Det är välgörenhet utan dess like.

Jag vill och hoppas att något lag i Sverige, eller i Scandinavium gör något liknande. Den matchen tycker jag att alla ska ta med sig ett gosedjur och när Frölunda gör sitt första hemma-mål så ska gosedjuren kastas ut på isen.

Detta är en utmaning som jag vill ge till Frölunda och SHL. Att man inte behöver betala inträde, utan man betalar genom att visa ett eller flera gosedjur man har med sig. Eller nått i den stilen. Dessa ska sedan skänkas till välgörande ändamål. Detta är dock en dröm som jag har.

Länken på det roliga ”kaoset” med regnande gosedjur hittar ni här:

http://www.expressen.se/tv/sport/hockey/fansen-firar—kastar-in-25-000-gosedjur/

Jag hoppas att det kan finnas någon form av tradition av detta i framtiden. Som jag nyss sa, så vill jag INTE att barn ska ha det dåligt och att dem ska känna sig TRYGGA!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php