Zlatan och Volvo = SANT!

Jag säger så här att jag bara älskar den. Köpte boken ”Jag är Zlatan…..” och jag kan förstå honom fullständigt. Han är faktiskt en helt vanlig kille. Kan delvis förstå varför han inte sjunger nationalsången på matcherna. Men nu kan jag förstå varför han väljer att göra det. Ett bra PR både för Sverige och för Zlatan själv. 10 av 10 möjliga för denna reklamfilmen! Inte ofta man gillar reklamfilm, men detta är helt underbart. Hört lite i nyhetssändningarna om reklamen och ja det är helt konstigt att vi nu snackar om reklam om att den är bra, Annars gnäller vi om avbrott m.m. Jag tycker ändå att Zlatan Ibrahimovic är en underbar fotbollsspelare ändå!  WOW! Bara gillar detta! Heja Sverige och Heja Zlatan!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php