Lång planering krävs

Norden Google earthSom i tidigare inlägg har jag sagt att jag ska resa Sverige runt. Ja men när och hur det får framtiden utvisa. Jag vet bara att resan kommer att sträcka sig så långt att jag knappast kan drömma hur långt jag har kört på moped. Ens tiden blir än mer längre. Har stora planer på hur långt det är och så vidare. Jag är helt övertygad att detta är en av mina största utmaningar genom hela mitt vuxna liv. Kartan med de ”ljusblåa” knappnålar jag satt ut på kartan bara växer från dag till dag. En resa som kommer att utvecklas till nått jag kanske kommer att minnas för livet. Vissa platser handlar mest om att gå i ens förfärders fotspår. Dels att besöka mina rötter. Så som Gotland exempel. Andra platser är att jag vill besöka både den nordligaste och sydligaste punkten i vårt land. Även kanske besöka våran högsta punkten i vårt land. Men också besöka platser där filmer gjorts och där man har hört om saker och ting. Men också en resa i fotografins värld.

Att fotografera är ett av mina största intressen när jag är ute. Dels så kan man göra så mycket med en resa i samband med fotografering och det kommer att bli ett minne för livet också med fotograferingen.

Planerna med att skriva listor och packa och att ta med sig m.m. bara växer i skrivande stund, även om det är platserna som mest utökas på kartan just nu.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php