Bjärsta – Varför hylla en våldtäktsman?

Jag har sett Uppdrag Granskning och jag tycker både Bjästaskolans rektor och personal och Bjästa:s kommuninnevånare borde skämmas!

Inte nog med att rykterna flödar som om det vore ett såll. De är också mycket konstiga rykten. Inget stämmer! Men jag vet inte exakt om man ska lita på granskande journalistik heller. Men vad man ska tro om Bjästa och Bjästaskolan och vad Uppdrag Granskning sagt i sitt repotage, så står jag i alla fall på den 14-åriga Linneas sida (eller Ringhörna om man får välja detta ord istället). Jag menar. Om en ”slemmig” gubbe hade våldtagit/mördat en 10-åring eller den tjej som blev mördad som då hette Engla. Han var åtminstånde över 35 år! En familjefar. Varför kan då inte en 15-åring eller en 16-åring göra samma sak? Han har ERKÄNNT! Han vårdas nu i ett ungdomshem.

Jag är hemskt arg över rykten som sprids som är osanna och icke finns med i dommen som man möjligt vis kan läsa. Varför fortsätter en sådan kanpanj på att han är oskyldig?

Nu är det även reaktioner kring övriga media (Aftonbladet och Expressen) kring hur Bjärsta ort har behandlat flickan med dess rykten och sin ”neutralitet”.

http://fruntimmersbloggen.se/unga-kvinnor/bjasta-ett-ryggradslost-samhalle/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php