Klockrent för Ingvar Oldsberg!

Det har blivit en stor glädje för mig som tittar på TV. Oftast så gör jag inte det på själva julafton, men Kalle Anka och Karl-Bertil Jonsson är de största händelserna på Julen. Att Ingvar Oldsberg blir julvärd i år tycker jag är värd fem stjärnor! Alltså jag vill att han ska fortsätta precis så som Arne Weise gjorde. Jag vill ha en ”gammal trotjänare” som jobbat på SVT eller i TV länge. Inte unga och oerfarna. Men det kan man vara oense om.

Jag tycker det vore kul om SVT funderat på vad som är rätt och orätt i detta sammanhang. Att SVT inte tänker om vem som ska vara permanent julvärd, utan nu får man ”turas om”.

 

 

bildbyline

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php