SSU-basen trubbel igen?!

Ja nu blåser det i knutarna för SSU-basen Anna Sjödin igen. Först var det ju om Crazy Horse i Januari och det som sker nu – Fortkörning på en 70-väg. Hon körde alltså 105 km timmen på en 70-väg. Man borde få fängelse för sånt!

Att det nu blåser ännu mer om Socialdemokraterna är nog droppen. Man kan räkna ut hur många saker det blåser om i Socialdemokratiska sammanhang. Och politikernas envisa kamp att de vill ”sitta kvar”, fast dem gjort en kraftig blunder.

Man kan räkna upp personer:

Laila Freivalds
Mona Shalin
Göran Persson
Danielsson (Stadsministerns närmaste man)
m.fl.

Alltså är det ca handfull personer till som inte finns på listan och som jag inte tänker räkna upp här. Jag tycker att man kan få göra ett enstaka misstag, men sedan kan man fundera på hur stora misstag de kan göra, utan att avgå.
Jag anser om man exempel gör ett misstag och köpa småsaker från regeringens kontokort och inte själv betala för det så ska man inte syssla med politik. Samma sak gäller andra stora saker. Att det även blåste kring Moderaternas regeringsmedlemmar är också stor bluff. Jag menar. Lär sig inte männniskor från andras misstag?!

 

bildbyline

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php