Tur att Ukraina inte vann!

Jag är så glad över att inte Ukraina vann. Med en stjärna på skallen och ingen vettig text. Visseligen ville jag att The Ark skulle vinna, men de kom på en 18:e plats. Men samtidigt anser jag att omröstningen bör förändras. Att man röstar på grannländerna kanske är ok, men nu börjar det bli lite väl för knepigt. Håller med någons artikel här på www.aftonbladet.se att det blir en öst-revolution. Bara öst-länder som kommer att vinna ESC. Men jag vet inte om det riktigt stämmer.Serbien vann i alla fall och det är som Anna Book sa att de var värdiga vinnare, dock inte Ukraina. Det var ett riktigt fjasko-bidrag och de borde inte ens få ställa upp. Jag är mycket besviken på tävligens utveckling.

ESC i all ära på det gammla hederliga sättet. Inte med jury, utan med telefonröster. Men bidragen måste bli lite mer klass på. The Ark och något annat land lät mycket ok. Jag minns inte villka länder som jag ansåg förutom sverige och Serbien som bör vinna. Men inte Ukraina! 
Jag vill att EBU och ESC bör tänka om och försöka strama åt tävlingen så att det inte blir en massa flams och en massa botten-låtar som spelas. Visseligen brukar det vara hög klass på själva hela tävlingen, men när det börjar bli så ojämn kvalitet och mer showbiz så tycker jag att man kan strama åt det som jag skrev här ovan.

Annars tyckte jag det var hög klass på själva programledarskapet, mellanakterna m.m.  Dock så tycker jag inte om när Kristian Luuk pratar sönder ”vykorten” mellan bidragen. Då sa Kristian Luuk att ”här kan man prata sönder vykorten”. En kommentator på ett sådant stort arrangemang bör inte tuta med en tuta och prata sönder när man ska försöka ”översätta” det programledarna säger (oftast det man inte förstår.) Men ändå så pratar han om allt annat runt om programmet än var exempel vad programledarna och vad de som delade ut röst-poängen till oss tittare.
Det är samma sak varje år. Dock har det ändå blivit sämre.

 

bildbyline

3 svar på ”Tur att Ukraina inte vann!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php