Mer om den dåvarande ”inkompetenta” personal på Villa Balder….

Jag har läst ett utdrag av Lex Sarah utredning om en utvecklingstörd som blev illa behandlad på Villa Balder. Jag blev också väldig berörd hur vagt de försvarar sig, Jag pratade också med ett rättsombud på FUB i Falkenberg och han säger i stil med det jag skriver. Jag tycker det är så irriterande att dem inte utreder detta med utomstående utredare. Varför ska kommunen göra en ”intern utredning”? Varför inte välja en extern utredare?

Jag tycker jag får fler frågetecken i skallen för detta och de anställda som jobbat med den utvecklingstörda har ju inte så mycket att säga om heller. Deras försvar är vagt.

Jag är glad att dessa Lex Sarah-anmälningar är gjorda. Jag är också glad över att detta fungerar någolunda. Men att det ska krävas 4 till 5 oberoende anmälningar av lika många personer, tycker jag är mycket vagt av kommunen att inte ta dessa på allvar.

Jag anser att dessa som Lex Sarah-anmälde just denna personal som gjorde den utvecklingsstörda personen illa under en tid borde få en stor fång med rosor som tack för att det finns hjältar i detta samhälle.

Jag tycker också att alla som har civilkurage och kan och vill anmäla missförhållanden ska även få fast jobb om dom har bra utbildning.

Som sagt. Ni som gör utvecklingsstörda personer illa – Ni bör söka er till ett annat arbete!

1 svar på ”Mer om den dåvarande ”inkompetenta” personal på Villa Balder….”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php