Teknikens under

Ja, jag kan inte säga annat. Ringer direkt när jag fått problem med pixel-störningar till min TV-leverantör (där jag får in TV4, Eurosport m.fl.) Inte Tv-handlaren. Jag startade om boxen och även pratade med en av mina grannar. Efter att boxen startades om och TV-bilden kom upp, så ser jag små-störningar dyka upp och blir mindre och helt plötsligt försvinner det.

Ringer tillbaka till TV-leverantören. och förklarar att störningarna har försvunnit. Undrar hur egentligen hur tekniken fungerar. Gjorde teknikerna något? Var det någon som gjorde ett pojkstreck? Någon som hade en störnings-sändare eller vad det nu kan vara. Ingen kan förklara varför det ”lagades sig självt”. Det bara händer. – Teknikens under, som Wilmer X sjunger. Ja jag vet inte. Men problemet är löst i alla fall..

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php